De la ranga lui Drula la demiterea lui Voiculescu

Spread the love

Traim vremuri tulburi

    Societatea romaneasca se zbate intre o criza sanitara, una economica si una politica.In timp ce primele doua sunt clar corelate si interconditionate, si orecum fara a putea invinovatii pe cineva pentru ele, a treia a fost declansata fara doar si poate cu scopul de a reseta clasa politica actuala.

Cine si de ce a facut-o?

     Partidul National liberal dupa ce formeaza guvernul impreuna cu cei de la USR PLUS, se vad pierzand in popularitate si stand mai degraba in umbra ministrilor tineri, activi, uneori agresivi ai USR PLUS.

In acelasi timp, actiunile acestor ministrii, care incearca sa destructureze diferitele forme ale burgheziei politice conectata cu sindicatele si care tin prizoniere marile trusturi de media si ziaristi cu staif prin fonduri alocate de la buget deranjeaza toate aceste entitati.

    Teama incepe sa se instaleze in vechea clasa politica , la fel ca si in categoriile favorizate, sindicate si presa, ca o sa isi piarda privilegiile.

  S-a nascut fratia diavolului

     Interesele comune ii aduc impreuna pe vechii politicieni, indiferent de culoarea politica, mafia din sindicate  din presa si probabil toate celelalte categorii sociale cu pensii speciale care capuseaza azi bugetul Romaniei.

Parca am mai trait o data acest scenariu sub o alta forma.Laura Codruta Kovesi era inlaturata de o astfel de fratie a infractorilor existenti in toate structurile statului,si  in toate partidele.

 Mai suntem dispusi ca si societate sa ne mai resemnam?

    Greu de spus, si greu de anticipat. Exista suficienta energie in societate pentu o mobilizare generala , care sa sensibilizeze mult mai mult cetatenii, sa ii faca sa inteleaga , ca sta numai in puterea lor sa schimbe lucrurile.

Probabil daca acum ar avea loc alegeri anticipate prezenta la vot ar fi putin mai mare. Care ar fi rezultatul???

Exista o multitudine de zvonuri, cele mai multe false, pentru a descuraja USR PLUS sa riste o iesire de la guvernare.

Va continua!

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *