Are vre-o legatura Putin cu pandemia de Covid????

Spread the love

   Ipoteza

Inca de la inceputul pandemiei s-a ridicat problema unei posibile interventii umane voite in declansarea pandemiei de Covid 19. Cat adevar si cata fictioune exista in aceasta afirmatie este greu de stabilit si probabil nu vom afla nici o data cu certitudine.Dar…………….

   Demonstratie

1.Imediat dupa inceperea pandemiei, se vehiculeaza ideea unei declansari voite a acesteia, cu scopul de reducere a populatiei.

2.Se duce o campanie destul de focusata spre anume personalitati din conducerea unor organizatii si /sau intreprinderi cu activitate globala: Christine Lagarde,Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg. Asta indica clar un atac la globalism.

3.Se incepe o campanie dura impotriva vaccinarii si masurilor restrictive coordonata in toate tarile Europei, in Amerca, Canada si alte continente de promotorii nationalismului si antiglobalismului, puternic sustinut de Rusia.

4.Demonstratiile din tarile vestice se intetesc, se intrevede un inceput de anarhie.

5.In momentul cand cele mai multe dintre natiuni incep sa dea semne de revenire din pandemie, Rusia ataca Ucraina.

Concluzie

Nu putem concluziona ceva cu certitudine, dar ramane de raspuns la urmatoarele intrebari???

1.Cata implcare a avut Rusia in ultimul deceniu in dezvoltarea miscarilor nationaliste  in democratiile occidentale???

2 Cata implicare a avut Rusia in Brexit?

3.Cata implicare a avut Rusia in alegerea lui Donald Trump?

4.De ce toate miscarile nationale din Europa, sunt unele direct, altele indirect, conectate si sustinute de Moscova si acum in conditiile razboiului din Ucraina se declara mai degraba opozanti ai lui Zelenski?

5.Putem oare conecta toate acestea, ca fiind rezultatul unui plan diabolic, orchestrat de Putin, care ar putea include si declansarea Pandemiei de Covid????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.